زرشک خوراکی درختچه باثمر
زرشک خوراکی درختچه باثمر ،مصرف طبی زرشك به دورۀ مصر باستان می رسد كه فراعنه و ملكهها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون، مصرف می كردند.
پوست، ریشه و ساقه این گیاه خاصیت درمانی دارد.
ریشه و ساقةآن ، زرد رنگ است برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می شود.
اما تركیبات موجود در پوست گیاه زرشك، آن را به گیاهی برای درمان تبدیل كرده است.
به گفته كارشناسان طب گیاهی، آبکی شدن دهان سبب میشود كه بدن بتواند با عفونت مبارزه كند.
کشور ایران بزرگترین تولیدکننده زرشک در دنیاست که در این میان، استان خراسان جنوبی با در اختیار داشتن نزدیک به ۹۷ درصد از اراضی زیر کشت این محصول، ۹۵درصد از زرشک دنیا را در اختیار دارد.
انتهای بهار و ابتدای تابستان، فصل شکوفه دادن بوته زرشک است.
غنچههای آن زرد رنگ است که در فصل پاییز، رنگ قرمز گیلاسی به خود میگیرند.
انواع عفونتهایی كه زرشك میتواند در درمان آنها مؤثر واقع شود
عبارت است از: عفونت گلو، مجاری ادراری، مجاری معده ای روده ای، ریهها و عفونتهای مخمری و اسهال.
پیشنهاد ما کاشت زرشک خوراکی زیبا بهجای زرشکهای زینتی بی ثمر در خیابانهاست.