طراحی با گلهای خوراکی
طراحی با گلهای خوراکی ؛ عنصر گل در طراحی پیشنهادی ما گلهای درختان و درختچهها و گیاهان مزروعی خوراکی و دارویی و علوفه ای و… است.
طراحی با گلهای خوراکی چهار فصل و گلهای مزرعه میتواند به صورت زیر باشد:اکثر درختان مثمر و درختچهها و گیاهان مزروعی دارای گلهای زیبایی هستند که در طراحی گل در فضای سبز میتوان از آنها استفاده کرد.
میتوان طوری طراحی کرد که در تمام فصول سال فضای سبز دارای گلهای زیبایی باشد؛
به عنوان مثال گلهای پیشنهادی برای فصول مختلف سال به شرح زیر است:
اواخر پاییز گل زیبای طلای زرد ایران زعفران وسط زمستان گل معطر و زیبای نرگس اواخر زمستان نوبت به شکوفههای بادام میرسد.
در بهار هم انواع شکوفه درختان میوه تأمین کنند.
اواسط بهار شکوفههای معطر زیبای مرکبات که گاه همراه با میوه زیبا و درخشان سال گذشته شان همراه هستند وشکوفههای زیبای درخت «به» پس از برگ دهی میشکفد.
اواخر بهار شکوفه یاقوت فام انار در زمینه برگ زمرد نشانشان رنگ قرمز شکوفهها در زمینه سبز تضاد رنگ خاصی را ایجاد میکنند.
همچنین از اواخر بهار و طول تابستان و طول پاییز میتوانیم انواع گلهای سبزیجات و صیفی جات و گیاهان دارویی و معطر را در فضاهای سبز داشته باشیم.