3- گیاهان زینتی واقعی (سبزی، میوه پاکوتاه، نشاء،هسته میوه)

طراحی با گل‏های خوراکی

طراحی با گل‏های خوراکی ؛ عنصر گل در طراحی پیشنهادی ما گل‌های درختان و درختچه‌ها و گیاهان مزروعی خوراکی و دارویی و علوفه ای و… است.

طراحی با گل‌های خوراکی چهار فصل و گل‌های مزرعه می‏تواند به صورت زیر باشد:اکثر درختان مثمر و درختچه‌ها و گیاهان مزروعی دارای گل‏های زیبایی هستند که در طراحی گل در فضای سبز می‏توان از آن‏ها استفاده کرد.

می‏توان طوری طراحی کرد که در تمام فصول سال فضای سبز دارای گل‏های زیبایی باشد؛

به عنوان مثال گل‌های پیشنهادی برای فصول مختلف سال به شرح زیر است:

اواخر پاییز گل زیبای طلای زرد ایران زعفران وسط زمستان گل معطر و زیبای نرگس اواخر زمستان نوبت به شکوفه‌های بادام می‏رسد.
در بهار هم انواع شکوفه درختان میوه تأمین کنند.

اواسط بهار شکوفه‌های معطر زیبای مرکبات که گاه همراه با میوه زیبا و درخشان سال گذشته شان همراه هستند وشکوفه‌های زیبای درخت «به» پس از برگ دهی می‏شکفد.

اواخر بهار شکوفه یاقوت فام انار در زمینه برگ زمرد نشانشان رنگ قرمز شکوفه‌ها در زمینه سبز تضاد رنگ خاصی را ایجاد می‏کنند.

گیاهان علوفه ای
گیاهان علوفه ای

هم‌چنین از اواخر بهار و طول تابستان و طول پاییز می‏توانیم انواع گل‏های سبزیجات و صیفی جات و گیاهان دارویی و معطر را در فضاهای سبز داشته باشیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصت یک − پنجاه سه =

دکمه بازگشت به بالا