اهمیت محصولات طبیعی یا ارگانیک
اهمیت محصولات طبیعی یا ارگانیک
هم اکنون در دنیا به این نتیجه رسیده اند که محصولات کشاورزی عاری از کود و سم شیمیایی بسیار مفیدتر از محصولاتی است که با کود، سمّ، هورمون و… تولید شده است
لذا محصولات «ارگانیک» گاه تا چند برابر محصولات غیر ارگانیک به فروش میرسد. استفاده از کود وسمّ باعث ضررهای زیر میشود:
۱ . آلودگی آبهای آشامیدنی
کود و سمّ شیمیایی علاوه بر اینگه محصولات سالمی تولید نمیکند باعث آلوده شدن آب آشامیدنی میشود که خود معضل بزرگی برای شهرها محسوب میشود.
۲ . باعث نابودی جانداران
استفاده از سموم باعث از بین رفتن جانداران و پرندگان میشود و کم شدن حشرات مفید و پرندگان خود باعث ازدیاد آفات میگردد.
۳ . نابودی زنبور عسل و در نتیجه نابودی صد هزار گیاه گلدار
هم اکنون در بسیاری از کشورها به خاطر استفاده از سموم کشاورزی ، زنبور عسل کم شده است که باعث گردیده بحران گرده افشانها به وجود بیاید.
به سبب این نگرانی، سازمان ملل متّحد کنوانسیون حفاظت از گرده افشانها را در سال ۲۰۰۲ در دستور کار خود قرار داده است .
همچنین کمیته ای متشکل از هشتاد کشور در آمریکا برای حفاظت از گرده افشانها شکل گرفته است.
۴ . مقاوم شدن و در نتیجه بیشتر شدن آفات
استفاده از سموم باعث مقاوم شدن حشرات به سموم میشود .
هرچه سمّ بیشتری استفاده شود مقاومت آفات بیشتر میشود و مضرات استفاده از سموم برای انسان و محیط زیست بیشتر میشود.