اجرای باغ قرآنیاقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تردرختان مثمر

غذای سالم برای همه کودکان. یک باغ میوه در همه مدارس آمریکا

۳ -۴- ۱۰- غذای سالم برای همه کودکان. یک باغ میوه در همه مدارس آمریکا

یکی از ایده‌ها در زمان انتخابات رئیس جمهوری اوباما، ایده تغییر، و آن هم تغییر در فضای سبز کاخ سفید بود. قبل از انتخابات آمریکا پایگاه‌های[۱] با نظر سنجی از مردم آمریکا برای تغییر در سیاست آمریکا از بین صدها ایده با نظر سنجی، ده ایده را به عنوان ایده برتر انتخاب کرد که یکی از آنها کاشت درختان میوه در مدارس آمریکا بود با این عنوان:

«غذای سالم برای همه کودکان. یک باغ میوه در همه مدارس آمریکا می‏باشد.»[۲] اکنون سال‌هاست که تغییر نگرش افکار عمومی در جهت جایگزینی کاشت درختان و گیاهان با ثمر می‏باشد.

۳ -۴- ۱۱- احداث اولین جنگل غذایی در سیاتل

در شهر سیاتل آمریکا جنگل مصنوعی غذا در هفت هکتار احداث شده است. مردم بیشتر در حال چیدن میوها در سطل‌های خود هستند در حالی که پای درختان هم میوه زیادی ریخته است.

شعار ابتدای ورود به پارک این است«گرسنه هستی؟ کافی است به پارک سر بزنید»؛ با هدف تشکیل جنگل خوراکی جدید (درختان و گیاهان با ثمر) این کاملا نوآورانه و شدنی است. این کار پیش از این در پارک‌های عمومی انجام می‏شد، اما اکنون در مقیاس وسیعی می‏توان جنگلی از درختان میوه وخوراکی داشت.

البته همان‌طور که قبلا هم گفتیم اساس این کتاب از آموزه‌های دین اسلام گرفته شده و به هیچ وجه درصدد الگوگیری از غرب نیستیم و به دو دلیل آنها را مطرح کنیم اول اینکه بقول رهبر عزیزمان ما مخالف همه نظریات غرب نیستیم و اگر نظری با عقل و منطق و آموزه‌های اسلامی موافق باشد رد نمی کنیم دوم اینکه چون کاشت درختان غیر مثمر و چمن از غرب تقلید شده است به این وسیله ثابت می‌شود که حتی در غرب هم نظر مخالف وجود دارد و همه غربی‌ها با کاشت میوه و سبزی در فضاهای عمومی مخالف نیستند.

۳ -۴- ۱۲- کاشت درختان مثمردرکشورهای عربی

افکار عمومی در کشورهای عربی به دنبال جایگزینی درختانی مانند خرما و بادام، زیتون، مرکبات و سایر درختان با ثمر به‌جای درختان بی ثمر است تا جایی که مردم استان القصیم عربستان با نوشتن متون زیادی نفرت خود را از درختان بی ثمر ابراز کرده‏اند و آرزو کرده‏اند همه درختان بی ثمری مانند برسوبس و کنوکارپوس از شهرشان ریشه کن شود. در امارات ۴۰ میلیون نخل کاشته شده و همه خیابان‏ها و اماکن عمومی مملو از درختان خرما می‏باشد و خرمای رایگان در اختیار همه است. در مصر شعار«یوم جدید لیمون لکل تلمیذ؛ هرروز یک لیمو برای هر دانش آموز» شعار مدارس شده است.

[۱] – http: //change.org

[۲] – Good Food For All Kids A Garden at Every School

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ چهل چهار = چهل شش

دکمه بازگشت به بالا